Pensiunea 14 ScauneLacul SiriuLacul Vulturilor

Termeni si conditii
Editorul site-ului
IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca
Nr. inregistrare Reg. Comertului: F10/98/2000
Site găzduit in: Romania
Găzduit la: rohost.com
Prezentul document reprezinta un Acord de utilizare al site-ului 14scaune.ro Contine reguli obligatorii aplicabile oricarei / oricăror persoane care utilizează serviciile si informatiile puse la dispozitie de către IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca.
Prin "utilizator" se intelege orice persoana fizica si / sau juridică care accesează 14scaune.ro, indiferent de motiv.
Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor si / sau informatiilor oferite pe site semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricăror prevederi din prezentul acord si a oricăror modificarii ale acestuia. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugăm sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia.
Drepturi de autor
Acest website si continutul sunt proprietatea IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca si sunt protejate de legile drepturilor de autor si prevederile tratatelor internationale. Reproducerea oricarui material de pe acest site este autorizată numai pentru informarea exclusiva pentru uzul strict personal si privat. Orice reproducere si/sau reprezentare integrala sau partială a site-ului, sau a oricarui element care il compune (precum mărci, logo-uri, fotografii, imagini, ilustratii, fisiere audio/video...) pe orice tip de media, pentru oricare alt scop, inclusiv comercial este strict interzisă, fără autorizarea prealabilă in scris din partea IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca.
Cookies
In situatia în care accesati servicii turistice la Pensiunea 14 Scaune Casoca va punem la dispozitie: "Informare privind protectia datelor cu caracter personal"
Continut
Continutul site-lui 14scaune.ro sunt informatii generale, turistice si nu trebuie luate ca sfaturi. Desi depune toate eforturile pentru a oferi informatii actualizate, 14scaune.ro nu dă nici o asigurare sau garantie cu privire la exactitatea, oportunitatea, sau aplicabilitatea informatiilor cuprinse în continutul acestui site.

Declinarea responsabilitătii
Continutul integral al acestui site web este livrat pe baza "ca disponibil", "asa cum este" fara nici o garantie de nici un fel fie expresa, fie implicita, inclusiv, dar nelimitandu-se la, orice garantii de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratete si non-incalcare. IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca nu garanteaza acuratetea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea nici unui continut pus la dispozitie prin intermediul acestui site web. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricarei informatii inainte de a se baza pe aceasta. Utilizarea site-ului web si a continutului disponibil pe acest site web se fac pe răspunderea unica a utilizatorului.
IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca isi rezerva dreptul sa modifice, sa corecteze sau sa stearga orice continut de pe acest site web.
IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca, in mod special isi declina orice responsabilitate, fie pe baza de contract, delict, neglijenta, responsabilitate stricta sau de alt fel, pentru orice dauna directa, indirecta, incidentala, de consecinta, sau speciala ce rezulta in orice mod legat de accesul sau utilizarea site-ului web.
Conexiunile la site-ul web www.14scaune.ro pot conduce utilizatorii la site-uri web asupra carora IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca nu exercita nici un control. IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca declina orice responsabilitate pentru orice daune cauzate de continutul uneia sau mai multor site-uri conexate la site-ul 14scaune.ro . Utilizatorii sunt responsabili de luarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru a asigura ca orice continut pe care il obtin de pe site-ul web este nevirusat. IF Tudose Gheorghe 14 Scaune Casoca nu declara si nu garanteaza ca utilizarea site-ului web va fi neintrerupta sau fara erori si isi declina orice responsabilitate pentru problemele aparute in timpul conectarii la site-ul web sau pentru orice eroare in comunicatii.
Legislatia aplicabilă Prezentele conditii de utilizare a site-ului se supun legislatiei romane. Orice disputa referitoare la validitatea, interpretarea si /sau executarea acestor conditii se va supune jurisdictiei tribunalelor din Buzău, Romania.
Copyright © 2010-- 14scaune.ro - Toate drepturile rezervate - Obiective turistice din Romania Sus